**** ПАЗАРУВАЙ НА ИЗПЛАЩАНЕ С TBI BANK ! ****

Вземи на изплащане стоката, която желаеш, веднага! Получаваш одобрение от 15 мин. до 2 часа, за срок от 3 до 36 месеца и за суми от 100 до 10 000 лв. За повече подробности виж линка по-долу!

ЕВОЛЮИРАЙТЕ

Когато амбицията, въображението и технологията станат едно, резултатите са невероятни. Запознайте се с KRONOS. Създаден от KORG, за да отговаря на изискванията на най-взискателните музикални изпълнители и продуценти – както и на бъдещите лидери в индустрията – KRONOS въплъщава повече от 50 години артистичен мироглед и производствена експертиза. С 9 отличителни звукови engine-а и цялостен комплект с изпълнителни и технически инструменти, KRONOS е най-способния синтезатор на пазара.

KRONOS възвръща магията, тръпката и обещанието в музиката, които само един инструмент на бъдещето може да ви осигури. В това отношение KRONOS не разочарова. Всяка музикална услуга и технология, която служи на съвременния музикант, е била полирана, подобрена и интегрирана в един единствен инструмент. Модерните технологии за синтез на звук, вградени в KRONOS, представляват пика на софтуерната реализация. Включените ефекти отварят врати към обработката на всеки външен или вътрешен сигнал с впечатляващи резултати. Мултитрак аудио и MIDI записът ви дава достатъчно професионални студийни възможности в една мобилна платформа. Хардуерът включва програмируема контрол повърхност, двоен джойстик, ribbon контролер, висококачествена клавиатура и революционният tap-and-drag TouchView дисплей на KORG.

Най-впечатляващото – KRONOS интегрира всички тези необходими музикални ресурси в един инструмент – нещо, което никоя друга софтуерна или хардуерна платформа не е могла да стори. KRONOS ви дава всичко, което бихте очаквали от една работна станция, но и много неща, за които само сте мечтали. Set List режимът запазва и организира всичките ви потребителски настройки и бележки за изпълнението за да имате светкавичен достъп до тях. Smooth Sound Transition технологията елиминира нотните или ефект прекъсванията при смяна на звуци или режими. Можете да свързвате виртуални пач-кабели, да избирате звуци и да редактирате envelopes и секвенции – всичко това чрез 8-инчовия TouchView дисплей. Добавете към всичко това и възможност за създаване на секвенции, KARMA, и инструменти за създаване на Drum Track. Насладете се и на ексклузивната за KORG опция – wavesequencing – MS-20 филтрация, както и изключителни богатият Polysix Chorus.

С лекота можем да кажем, че KORG притежава най-добрият екип по sound design в света – така винаги можете да знаете, че звучите перфектно.

9 отличителни звукови engine-и

Всеки един от индивидуалните звукови engine-и на KRONOS е създаден да оперира като самостоятелен синтезатор. 9-те синтезатора представляват най-доброто от специфичната технология за звукосъздаване, която ползват. Точните програмни параметри, реално-времевите контролери, вградените ефекти и програмируемите модулации ви дават невероятна свобода и възможност за създаване на уникални звуци, сетове и изпълнения.

Подобрен SGX-2 Grand Piano Звуков Engine

Пиано engine-ът на KRONOS винаги е предлагал огромни колекции от non-looped стерео семпли с естествено заглъхване, записани за всеки клавиш, заедно с допълнителни уникални опции, чрез които да нагласите пианото по вашите нужди. Наследявайки цялата си функционалност от SGX-1, новият и подобрен SGX-2 Grand Piano engine представя новото Berlin Grand piano, съпоставяйки го с вече познатите German Grand и игривото Japanese Grand. The Berlin Grand въвежда резонантни пиано звуци с огромно усещане за дълбочина на звука.

Богат избор от звуци

KRONOS пристига с хиляди звуци, създадени чрез разнообразни методи на синтез. Всички те ползват около 21GB заготовки, простиращи се върху десетки музикални жанрове и стилове. Всеки един звук е внимателно създаден от Sound Design екипа на KORG. Вътрешната SSD памет предлага щедър капацитет от 62*GB, давайки ви огромно пространство за потребителски семпли или за сваляне на KRONOS Sound библиотеки. Тези допълнителни KRONOS библиотеки добавят към синтезатора нови професионално-програмирани звуци, без нуждата от нов хардуер. Artist Signature програмите ви дават звуци, ползвани от световно признати музиканти. Други програми са именувани спрямо известните рок и поп песни, чийто разпознаваем звук тези програми пресъздават. *Капацитетът на вътрешната памет може да варира.

Иновативен Set List режим

KRONOS може да организира всички ресурси, които са ви нужни за дадена песен – или даден сет – ползвайки Set List режима. Чрез него, TouchView дисплеят може да изобрази 16 цветни бутона; всеки един може моментално да извика точния Preset, Combination или Sequence, независимо от режима, в който се намирате. Можете да добавяте и полезни бележки към изпълненията – например (“Пей на припева”, “Транспонирай надолу,” “Изчакай солото на саксофона” и т.н.). Set List режимът добавя и девет-бандов еквалайзер, позволявайки цялостна корекция на тона. Новото при операционната система version 3.0 е, че Set List режимът сега позволява по-задълбочена редакция с много цветови опции за идентификация, вариации на текста и текстов редактор на цял екран. Свързването на USB компютърна клавиатура улеснява допълнително въвеждането на букви и цифри.

Цветният TouchView Дисплей—Сега с Touch-Drag Опция

Нервната система на KRONOS е новият 8-инчов SVGA TouchView дисплей на KORG (800 x 600 pixel). В допълнение на избора на звук или на параметър с докосване с пръст, подобрената Touch-Drag опция позволява по-прецизен контрол над параметрите. Интерактивните инструменти и графиките на панела осигуряват възможност за постигане на всичко – от отваряне на капака на гранд-пиано, до съединяването на пач-кабел към модулен синтезатор. TouchView дисплеят притежава и нова Search функция, която позволява да търсите и да преглеждате допълнително звуци на базата на

Инструменти за създаване на Секвенция

В допълнение на Audio и MIDI тракове, вграденият секвенсър е зареден с полезни инструменти, чрез които да трансформирате вашите музикални идеи в цялостни композиции – всичко това, ползвайки реално-времеви и интерактивни техники, недостъпни или трудни за ползване в компютърно-базирани секвенсъри.

KARMA

Появявайки се за пръв път в музикалната работна станция на KORG – KARMA през 2002г., тази революционна музикална технология създава усъвършенствани фрази, барабанни ритми и цялостни backing тракове. Базирано на нотите и акордите, които свирите – както и интуитивните операции, които извършвате с потенциометрите, слайдерите и превключвачите – KARMA създава музикални ефекти, които могат да надминат най-високите ви очаквания. Сега, в подобреното си второ поколение, предлагайки функции като KARMA Wave-Sequencing, Note Mapping и 8 сцени на layer, KARMA идва стандартно с вашия KRONOS. Той ще революционира вашата представа за песен и ще бъде незаменим помощник за вашите живи изпълнения.

Drum Track Опция

Тази функция, която възпроизвежда барабанни ритми автоматично, е била включена – и изключително добре посрещната – в музикалната работна станция M3, появила се за пръв път през 2007г. KRONOS е най-новата работна станция на KORG, която предлага Drum Track опции. Появявайки се за пръв път през 2007г., Drum Track функцията може да създаде всичко – от прост референтен ритъм, според който да свирите, до скелет на песента, който да разгърнете в цялостна композиция чак до пълноценна ритъм секция, която да ползвате директно в записите си. Разширена за ползване с капацитета на KRONOS, Drum Track функцията сега включва професионални изпълнения на барабани и е готова и способна да генерира ритми, улавящи отличителния звук на професионален студиен барабанист , опълчвайки се срещу възможностите на самостоятелните Drum машини.

Отворена система за семплиране

Ползвайки Open Sampling системата на KORG, KRONOS може бързо да семплира външен аудио източник, независимо в какъв режим се намира синтезатора. Open Sampling режимът може и да ре-семплира изпълнение от самия KRONOS. Потребителската банка със семпли, която добавя удобството на EXs sample библиотеката към потребителските семпли, позволява да зареждате и пускате семпли, ползвайки вътрешната памет на синтезатора. Семпли с формати AIFF, WAV, SoundFont 2.0 и AKAI S1000/3000 могат да бъдат заредени в паметта чрез USB памет. Можете да ползвате и USB Ethernet адаптер, за да обменяте големи количества данни с вашия компютър. Инструментите или семплите, които сте създали предварително на вашия компютър, могат да бъдат ползвани за създаване на музикална продукция, изцяло базирана на KRONOS.

16-пистов MIDI секвенсър / 16-пистов аудио рекордер

KRONOS притежава sequencer/recording секция, която предлага едновременно 16 MIDI писти, заедно с 16 аудио писти; идеалният ресурс за създаване на невероятно изпълнение или брилянтна продукция. MIDI секвенцията улеснява запазването на идеи, вдъхновения и професионално-звучащи фрази чрез KARMA, Drum Track или RPPR (Realtime Pattern Play/Recording) функциите. 16-пистовият аудио секвенсър може да записва до 4 писти едновременно на 48kHz качество. Можете и да свирите заедно със записаните тракове, да добавяте ефекти, след което да ре-семплирате самия KRONOS и да сложите ре-семплираните WAV файлове директно в определен трак. Когато полирате песните си, използвайте автоматизация на миксера и функциите за редакция, като copy, paste и normalize, за да получите резултатите, които желаете. Включете USB CD записвачка и смесете албума си директно от TouchView дисплея!

16 вградени ефект-процесора

KRONOS идва с 16 вградени ефекта, които ще добавят нужния завършек на вашите звукови творения. Всичките 12 Insert ефекта могат да бъдат добавени към индивидуални тембри или към тембри в комбинация, или пък към индивидуални/сборни тракове от секвенсъра. В допълнение, два Master ефекта могат да бъдат добавени към sends 1/2 и два тотални ефекта могат да бъдат приложени към всички тракове и към финалното звучене на песента. Отделен 3-пистов еквалайзер е достъпен за всеки тембър, за всеки трак на секвенсъра и за всеки аудио трак – така можете да правите прецизни тонални промени или да променяте цялостния звук на песента.

Гладки звукови преходи, които елиминират накъсванията при смяна на звуци, независимо от режима на синтезатора

Когато превключвате звуци по време на изпълнение, за да се приготвите за следващата секция на песента/изпълнението, или когато сменяте програмни режими, звукът, който в момента излиза от синтезатора, бива приоретизиран, осигурявайки ви перфектен преход без прекъсване. Тази функция е особено обичана от професионалните музиканти.

Водеща в индустрията RH3 клавиатура

Всички версии на KRONOS ползват най-развитата RH-3 Real Weighted Hammer Action клавиатура на KORG. Тя притежава автентично и вярно пиано усещане, както и четири зони, предлагащи различни нива на тежест, според изискването на музиканта.

Естествен Semi-Weighted Action

За тези изпълнители, които търсят бързият отговор на синтезаторните клавиатури или искат да се съсредоточат върху солови изпълнения – или пък търсят нещо по-портативно – 61-клавишният модел на KRONOS притежава лека клавиатура и експресивен semi-weighted action.

 

Напишете коментар

Note: HTML is not translated!
    Лош           Добър

Синтезатор KORG KRONOS 88-GD

  • Код на продукт: KORG KRONOS 88-GD
  • Наличност: В наличност
  • 8130,00.лв


Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 799.45 лв. на месец

Етикети: продавам синтезатор KORG KRONOS 88-GD, цена