**** ПАЗАРУВАЙ НА ИЗПЛАЩАНЕ С TBI BANK ! ****

Вземи на изплащане стоката, която желаеш, веднага! Получаваш одобрение от 15 мин. до 2 часа, за срок от 3 до 36 месеца и за суми от 100 до 10 000 лв. За повече подробности виж линка по-долу!

 
Описание

С изцяло нова light touch клавиатура, създадена за улеснение на свиренето, KRONOS LS ви дава да вземете 88 клавиша – и мощта на KRONOS – където пожелаете.

Зареден с девет звукови engine-а за създаване на музика, до 16 едновременни ефекти, 16-частови комбинации и много други, KRONOS е най-мощният синтезатор на KORG. За да отключат потенциала му, от KORG представят нова 88-клавишна версия, чрез която можете да достигнете ново ниво на комфорт по време на свирене.

 

НОВА, ЛЕКА КЛАВИАТУРА

Изцяло новата Light touch клавиатура прави свиренето на всичко – от синтезаторни сола до глисандо – лесно и интуитивно. Механизмът на клавиатурата е преустроен така, че скоростта е напълно под контрола на пианиста, за разлика при сегашните light-touch клавиатури-дори когато става въпрос за свирене на сложни акорди или трудни фрази. Клавишите са с форма на кутийки и споделят външия си вид с премийната RH3 клавиатура на KORG. Същевременно те притежават скоростта и усещането на клавиатура на синтезатор. Тъй като клавиатурата е semi-weighted (средно-тежка) тя е идеална за изпълнения на пиано и електрическо пиано, независимо от стила.

6.3 КГ ПО-ЛЕК ОТ KRONOS2 – 88

Новата клавиатура прави инструмента отличително по-лек от KRONOS2-88. Тя е с усещането на RH3 и значително улеснява транспорта на инструмента. Малко под 19 килограма, да занесете 88-клавишен KRONOS на участие е вече не само възможно, но и удобно.

НОВА ОПЕРАЦИОННА СИСТЕМА

Заедно с динамичната си клавиатура, KRONOS LS идва и с новата KRONOS OS – v3.1, която слага Quick layer и Quick split функциите в ръцете на потребителите. Можете да създавате звукови слоеве като пиано, бас или струнни инструменти с лекота. Присъстват и множество допълнения към функционалността и стабилността на системата, които допринасят за спокойна и ползотворна творческа среда.

НОВ ВЪНШЕН ВИД

С луксозното си алуминиево тяло и стилните дървени странични панели, KRONOS LS е създаден да изглежда толкова красиво, колкото и звучи. Синтезаторът предлага елегантен външен вид, идеален за дома, сцената и студиото.

 
 

Напишете коментар

Note: HTML is not translated!
    Лош           Добър

Синтезатор KORG KRONOS 88-LS

  • Код на продукт: KORG KRONOS 88-LS
  • Наличност: В наличност
  • 7340,00.лв


Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 721.77 лв. на месец

Етикети: продавам синтезатор KORG KRONOS 88-LS, цена